ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 al 31 d'octubre del 2019

Inscripcions fins al 24 d'octubre
Gratuït

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar?

  • Del 3 de juny al 24 d’octubre: registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un perfil d’empresa que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • A partir del 25 de setembre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Dies 29-31 d'octubre: les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

A més a més, el darrer dia es permetrà la participació de les agències regionals i de desenvolupament.

Pitch Events

Per complementar el networking, també es realitzarà una sessió d'elevator pitch amb les empreses que tenen estand al Pavelló Català i les empreses participants en l'SME Instrument en el marc del projecte EMPOWA. Aquests pitch estaran organitzats per temàtiques i tindran lloc els dies 29 i 30 d’octubre de 12.20 h a 13.40 h.

D’altra banda, el dijous 31 d’octubre de 10 h a 11.40 h tindrà lloc una sessió de pitch de Cascade Funding. Aquest és un mecanisme de la Comissió Europea que té l’objectiu de distribuir el finançament públic per tal d'ajudar els beneficiaris, com ara startups, scaleups o pimes en la captació i desenvolupament de la innovació.

No t'ho perdis!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l’IoT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, universitat o centre tecnològic interessat en els sectors de l’IoT, AI o Blockchain.

 

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'