ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 29 d'octubre del 2019

De 09.15 h a 11.00 h

Gratuït

Informa't sobre els serveis i ajuts d'ACCIÓ i CDTI per a la realització de projectes empresarials d'R+D per a la cooperació tecnològica internacional. 

ACCIÓ

Els Nuclis d'R+D empresarial internacionals van destinats a incentivar la realització d'activitats d'R+D dutes a terme a Catalunya i a facilitar la cooperació tecnològica internacional amb entitats estrangeres. Amb aquests ajuts pots rebre fins a 200.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant dos anys i mig el teu projecte.
Els programes sectorials ERA-net són projectes col·laboratius sectorials, entre empreses catalanes i entitats internacionals a través del projecte Manunet III per a sistemes de manufactura avançada.
 
El programa Tecniospring INDUSTRY ofereix ajuts al 100% per contractar personal d'R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO. El programa s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea, sota l'acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie número 801342.
 
ACCIÓ ofereix un servei de cerca de socis tecnològics per poder tirar endavant projectes d'innovació d'àmbit internacional. Amb aquest objectiu es poden utilitzar, de forma paral·lela i complementària, dos sistemes: la xarxa d’oficines d'ACCIÓ a l'exterior, i l'Enterprise Europe Network, de la que ACCIÓ en forma part. Durant la sessió presentarem quines activitats d'innovació i quin coneixement dels ecosistemes d’innovació tenen les oficines exteriors d'ACCIÓ, així com els serveis que ofereixen tant les oficines com la xarxa EEN.

CDTI

CDTI ofereix programes de finançament de projectes de cooperació tecnològica internacional com Innowwide, per a finançar estudis amb forta implantació exterior en estreta col·laboració amb entitats i empreses de tercers països.
 
Innowwide és una acció finançada per la Comissió Europea que facilita l'accés a les pimes a mercats internacionals per mitjà del finançament de l'anàlisi de viabilitat (aspectes tècnics, de mercat, legals i socioeconòmics) o Viability Assessment Projects (VAPs) en cooperació (subcontractació) amb actors locals en tercers països per a poder crear les condicions necessàries que permetin incorporar tecnologies innovadores creades a Europa a aquests mercats per mitjà d'un futur projecte de cooperació tecnològica internacional.

Reunions personalitzades

Al final de la sessió pots tenir reunions individuals amb els gestors d'ACCIÓ i/o CDTI per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els serveis i ajuts presentats.
Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer els serveis i ajuts d’ACCIÓ i CDTI per a la realització de Projectes empresarials d’R+D internacional.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya o un proveïdor tecnològic.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona