ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 al 31 d’octubre del 2019

Preu en funció de la inscripció

L'IoT Solutions World Congress, 2019, que se celebrarà del 29 al 31 d'octubre a Barcelona i organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Industrial Internet Consortium (IIC), reuneix en un mateix lloc les solucions de la internet de les coses aplicades a les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, retail, etc.), la intel·ligència artificial (bigdata, machine learning i sistemes cognitius) en el marc del AI & Cognitive Systems Forum i el blockchain en el Blockchain Solutions World.

També inclou un congrés de referència internacional amb 400 ponents que analitzaran els reptes i les noves implicacions en l'era de la connectivitat intel·ligent.

La Generalitat de Catalunya participa en l’IoT Solutions World Congress 2019 amb diferents activitats, destinades a millorar la competitivitat de la indústria catalana. 

Què hi trobaràs?

REUNIONS AMB ELS DIRECTORS DE LES OFICINES D’ACCIÓ
Tens un projecte internacional d'Internet of Things
En el marc del congrés, tindràs l’oportunitat de reunir-te amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ de Buenos Aires, Mèxic, Nova York, São Paolo i Moscou. Podràs contrastar amb ells la viabilitat del teu projecte en el mercat del qual són experts.
 
INDUSTRY 4.0 TECH TOURS
Itinerari de transformació cap a la indústria 4.0, en un format innovador que permetrà conèixer les tendències actuals, bones pràctiques i casos d’èxit, en dues àrees diferents: Smart Factory i Cibersecurity
 
Tria el teu itinerari i inscriu-te a un tour tecnològic:
 
BROKERAGE EVENT
(Palau 2, Nivell 0, nº estand D451, al costat del Pavelló de la Generalitat)
El Brokerage Event és l’esdeveniment que permet trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.
 
JORNADA SALUT 4.0: la tecnologia IoT com a facilitadora dels serveis d'eHealth 
Jornada per aprofundir sobre la revolució tecnològica que aporta la introducció de la Internet de les Coses (IoT) al sector de la salut (eHealth).
ELEVATOR PITCH EVENT
Una nova iniciativa orientada a donar màxima visibilitat a les millors solucions en IoT en l'àmbit internacional. 
 
ESPAI DEMO DE SOLUCIONS D’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
(Estand E557)
Zona on es visualitzaran 9 demos d’empreses i entitats catalanes amb solucions d’intel·ligència artificial.
 
PAVELLÓ GENERALITAT DE CATALUNYA
(Palau 2, Nivell 0, nº estand D451)
Posem a l’abast de les empreses catalanes un espai amb màxima visibilitat per acollir els projectes més innovadors en les tecnologies associades a la Indústria 4.0 (la Internet of Things, la intel·ligència artificial o el Blockchain).
 
ESPAI DEMO DE SOLUCIONS DE BLOCKCHAIN
(Estand D481)
Espai on 6 empreses i entitats catalanes presentaran productes o solucions relacionades amb l’àmbit del blockchain.
 
Cybersecurity Congress, 16:30 h
 
Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent.

  • Un directiu o un professional d’una empresa industrial que vol conèixer les solucions tecnològiques en l’àmbit de la Indústria 4.0 per incorporar-les a la seva empresa.
  • Una associació empresarial, un clúster o un professional del món de les tecnologies IoT, intel·ligència artificial o blockchain.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'