• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 29 al 31 d'octubre del 2019

De 09.15 h a 18.00 h

Gratuït

Del 29 al 31 d'octubre, coincidint amb l’IoT Solutions World Congress, vindran a Barcelona els experts d’algunes de les oficines exteriors d'ACCIÓ, per parlar amb la teva empresa sobre els projectes d'innovació internacional que pots fer amb socis dels seus països.

Tindràs l'oportunitat de reunir-te amb els experts per parlar del teu projecte i, si s'escau, fer cerca de socis tecnològics per a programes d'ajuts tipus Horizon 2020, Nuclis Internacionals, Tecniospring o altres programes del CDTI.

També podràs explorar oportunitats de compra pública d'innovació, la viabilitat d'accedir a ecosistemes d'innovació disruptius, l'accés a proveïdors de solucions tecnològiques i de models de negoci innovadors i ecosistemes d'startups.

No et perdis aquesta oportunitat d'accedir a un mercat internacional de la mà d'un soci tecnològic local.

Tria el mercat del teu interès: Amsterdam, Accra, Berlín, Bombai, Brussel·les, Copenhaguen, Hong Kong, Londres, Mèxic, Milà, Moscou, Nova York, Panamà, París, Pequín, Seül, Silicon Valley, Varsòvia o Xangai.

 

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les possibilitats de la teva empresa en els programes d'innovació internacional i quins països poden tenir més sortida per a la teva oferta o demanda tecnològica.

Una empresa que te projectes de col·laboració internacionals.

Calendari:

  • Dimarts, 29 d'octubre del 2019, d'11.30 h a 18.00 h, a la seu d'ACCIÓ.
  • Dimecres, 30 d'octubre del 2019, durant tot el dia, en el marc de l'IoT Solutions World Congress
  • Dijous, 31 d'octubre del 2019, al llarg del matí, en el marc del Brokerage Event de l’IoT Solutions World Congress.

Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona