ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 al 31 d’octubre del 2019

Preu en funció de la inscripció

Del 29 al 31 d’octubre, tindrà lloc l'INDUSTRY from Needs to Solutions, l’esdeveniment internacional que connectarà els principals usuaris, fabricants i proveïdors de serveis amb les solucions de fabricació intel·ligent.

La cuarta edició de l'IN(3D)USTRY, es tranforma en INDUSTRY, la nova plataforma internacional per a la fabricació avançada, que reunirà durant 3 dies a 150 expositors dels sectors més industrials: in(3d)ustry, màquines-eina, transformació del plàstic, robòtica i automatització, motlles i matrius, nous materials, ciberseguretat, connectivitat i dades, i disseny de serveis.

Dins de l’INDUSTRY coneixeràs totes les solucions per produir de manera intel·ligent i maximitzar els resultats de la teva empresa.

Què hi trobaràs?

REUNIONS AMB EXPERTS EN TECNOLOGIA D'IMPRESSIÓ 3D
Durant la fira tens l’oportunitat de reunir-te amb els millors experts que t’assessoraran sobre la tecnologia en 3D que transformarà la teva empresa.
 
TOUR TECNOLÒGIC GUIAT
Per recórrer, en una hora, les demostracions i aplicacions reals de les solucions més disruptives.
 
ESPAI D’EXPOSICIÓ A L’ESTAND
Exposa les teves solucions a la zona expositiva que acollirà els projectes més innovadors en l’àmbit de la fabricació intel·ligent.
 
IN(3D)TALKS
Un gran espai per a la innovació on en presentaran els principals estudis i les eines de suport d’ACCIÓ en l’àmbit de la Industria 4.0.
 
MANUFACTURA AVANÇADA CONGRÉS (MAX) Una visió pràctica de l'experiència industrial perquè les empreses participants puguin accelerar la seva transformació.
 
Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent.

  • Un directiu o un professional d’una empresa industrial que vol conèixer els reptes que les empreses industrials del seu sector estan abordant a través de tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0, per ser més competitives i flexibles.
  • Una associació empresarial, un clúster o un professional del món de les tecnologies de fabricació avançada.

 

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'