null

Actes External

Del 5 al 8 de novembre del 2019

Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar a les reunions B2B organitzades per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Els dies 5-8 de novembre tindrà lloc el congrés internacional sobre la tecnologia, el tractament i innovació en el sector de l’aigua.

En el marc d'aquesta fira, s'organitzaran reunions bilaterals B2B de 20 minuts amb altres participants amb l’objectiu d’identificar potencials socis del sector de l’aigua arreu d’Europa per a cooperacions comercials o tecnològiques, així com socis per a projectes col·laboratius amb finançament europeu (Horizon 2020).

En l’anterior edició es van programar més de 450 reunions a més de 160 participants provinents de 30 països!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del Mobile World Congress 2019 en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Ajudar als participants catalans a identificar potencials socis per a cooperacions comercials i tecnològiques, així com socis per a projectes col·laboratius amb finançament europeu (Horizon 2020).

Una empresa, centres tecnològics i universitats del sector de l’aigua.

Més informació


Europaplein, 1078 GZ