• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 5 de novembre del 2019

De 09.00 h a 12.30 h

Gratuït

Polònia, líder del mercat europeu central, segueix creixent econòmicament a ritmes alts des de fa més de 30 anys, cosa que ha fet que nombroses empreses estrangeres de diversos sectors hagin decidit implantar-se o iniciar llaços comercials amb el país del Vístula. Aquest context, unit a un clar interès dels diferents governs polonesos per atreure inversions estrangeres, ha fet que Polònia s'hagi convertit en una excel·lent plataforma per coordinar operacions en altres interessants països limítrofs, com les repúbliques bàltiques o els països escandinaus. Igualment, l'aposta de les autoritats poloneses per la reindustrialització, el desenvolupament sostenible i la innovació, està generant oportunitats empresarials concretes.

L'esdeveniment es centrarà, des d'un punt de vista de negocis, legal i amb diversos case studies, en àrees com les de les infraestructures del futur, la logística i el transport, les energies renovables o el medi ambient, on les empreses catalanes tenen tant a dir.

Internacionalització
Altres indústries del transport / Automoció i moto / Energia i recursos / Indústria 4.0 / Infraestructures i construcció / Logística, e-commerce i distribució / Mobilitat sostenible / Smart Cities

Apropar les empreses catalanes les oportunitats d'inversió a Polònia.

Una empresa catalana interessada en implantar-se a Polònia.


Via Laietana, 32
08003 Barcelona