null

Actes External

divendres, 8 de novembre del 2019

De 09.00 h a 14.00 h

Gratuït

El proper dia 8 de novembre, FICEP S3 celebrarà una jornada tècnica per parlar sobre el canvi de paradigma que suposa la fabricació Additiva. En aquesta sessió parlarem de:

La fabricació additiva ha canviat en molts sentits la manera com funciona el nostre món. Una tecnologia que, trencant les seves pròpies barreres, ha evolucionat molt al llarg dels últims anys i que, a dia d'avui, afecta a moltes de les principals indústries, ajudant-les a optimitzar processos, a reduir costos o millorar l'eficiència dels seus productes o de les seves tècniques de producció. Un procés de fabricació digital que fa possible aquest canvi en què, per primera vegada en la història del disseny i de la fabricació, ja no es necessita un gran desplegament de temps, energia, treball i mitjans econòmics per manufacturar productes.

Fabricar en 3D transforma les nostres vides, i les dels nostres projectes, canvia la manera en què aprenem i fa créixer la nostra creativitat. Una transformació del procés de fabricació i de construcció que fa possible fabricar peces sense límits, tal com les pensem, escurçant els temps de producció, reduint dràsticament els costos i saltant-nos molts dels passos logístics i burocràtics de la cadena de producció tradicional.

Amb objectiu d'abordar aquestes qüestions i moltes més, portarem a terme la taula rodona "Manufactura additiva i fabricació: un canvi de paradigma", de la mà d'alguns dels principals actors d'aquest sector.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Sensibilitzar en la impressió 3D.

Una empresa

Organitza

Col·labora

Més informació


Carrer Joan Peiró i Belis, 6, nave a
08339 Vilassar de Dalt