ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 10 al 15 de novembre del 2019

Inscripcions fins al 14 de juliol
100  € + IVA

Tens una startup innovadora o disruptiva i vols tenir presència en el mercat asiàtic? Vine amb nosaltres la setmana del 10 al 15 de novembre del 2019 a Singapur!

Durant aquesta setmana tenen lloc a Singapur el FinTech Festival (SFF) i la Setmana de la Innovació i la Tecnologia (SWITCH), dues fires unificades que conformen una de les plataformes més importants per presentar o intercanviar tecnologies innovadores a escala internacional i trobar partners o inversors.

Singapur és un dels ecosistemes internacionals més importants en l'àmbit tecnològic, focalitzat en els cinc sectors clau per a la transformació empresarial: Fintech, Services & Digital Economy, Health & Biomedical Sciences, Urban Solutions & Sustainability i Advanced Manufacturing & Engineering. A més, s’hi troben un gran nombre d’emprenedors, inversors, compradors de tecnologia, investigadors i professionals de grans empreses innovadores.

Què t’ofereix aquesta missió?

  • Visibilitat i accés a un espai d’exhibició compartit: FinTech Festival (SFF) i la Setmana de la Innovació i la Tecnologia (SWITCH), en la setmana més important en l'àmbit de la innovació i de startups de Singapur.
  • Agendes individuals amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ Singapur.
  • Trobades amb inversors i amb altres actors de l’ecosistema.
  • Suport durant la preparació i la participació.

T’hi esperem!

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Connectar-te amb el mercat asiàtic a través d’una de les principals portes d’entrada com és la setmana dels grans esdeveniments a Singapur.

Una startup amb tecnologia disruptiva o diferenciadora dels sectors Fintech, Services & Digital Economy, Health & Biomedical Science, Urban Solutions & Sustainability o Advanced Manufacturing & Engineering.

 

* Participar en la missió té un cost de 100 €, però cada participant haurà d'assumir el cost d'allotjament i transport.

Organitza

Més informació


1 Expo Dr, Singapur
486150