• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

De l'11 al 15 de novembre de 2019

Inscripcions fins al 16 de setembre
400 €

Missió posposada fins al març de l'any 2020

Vols viatjar a Mèxic per reunir-te amb els principals actors en l’àmbit de la contractació pública d’aquest país, tant a nivell multilateral com a nivell nacional  local?

Participa en la missió del proper mes d’octubre i descobriràs de primera mà els projectes públics que es licitaran tant per part d’organismes multilaterals com per part de la nova administració mexicana . Coneixeràs potencials socis i/o clients locals per poder accedir al mercat o consolidar-hi la teva presència.

L’agenda inclourà reunions amb els principals organismes multilaterals presents a Mèxic (Banc Mundial, Banc Interamericà de Desenvolupament, CAF, etc.) així com amb governs local, municipals i agències que s’encarregaran de l’execució d’aquests  projectes i potencials socis i clients locals per poder tenir presència al mercat.

Internacionalització
Economia circular / Energia i recursos / Infraestructures i construcció / Mobilitat sostenible / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer de primera mà els projectes públics que es licitaran a Mèxic els propers anys, tant per part d’organismes multilaterals com per part de la nova administració mexicana del President López Obrador.

Conèixer potencials socis i clients.

Una empresa, consultoria o enginyeria dels següents sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, salut, transport, mobilitat, entorn urbà, gestió de ciutats, infraestructures i obra civil.