ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 16 al 20 de març del 2020

Inscripcions fins al 31 de gener
400  € + IVA

Vols viatjar a Mèxic per reunir-te amb els principals actors en l’àmbit de la contractació pública d’aquest país, tant en l'àmbit multilateral com en l'àmbit nacional  local?

Participa en la missió del pròxim mes de març i descobriràs de primera mà els projectes públics que es licitaran tant per part d’organismes multilaterals com per part de la nova administració mexicana. Coneixeràs potencials socis i/o clients locals per poder accedir al mercat o consolidar-hi la teva presència.

L’agenda inclourà reunions amb els principals organismes multilaterals presents a Mèxic (Banc Mundial, Banc Inter-americà de Desenvolupament, CAF, etc.) així com amb governs locals, municipals i agències que s’encarregaran de l’execució d’aquests  projectes i potencials socis i clients locals per poder tenir presència al mercat.

Internacionalització
Construcció sostenible i infraestructures
/ Economia circular / Energia i recursos / Mobilitat sostenible / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer de primera mà els projectes públics que es licitaran a Mèxic els propers anys, tant per part d’organismes multilaterals com per part de la nova administració mexicana del President López Obrador.

Conèixer potencials socis i clients.

Una empresa, consultoria o enginyeria dels següents sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, salut, transport, mobilitat, entorn urbà, gestió de ciutats, infraestructures i obra civil.

Organitza

Més informació