• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 18 al 20 de novembre del 2019

Inscripcions fins al 14 de novembre

200 € (veure nota)

Amb motiu de la fira MEDICA 2019, el punt de trobada més important del sector mèdic, s’organitza el Healthcare Brokerage Event MEDICA 2018. L’objectiu és impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut.
Aquesta trobada empresarial del sector salut té una tradició de 20 anys. En edicions anteriors s’ha comptat sempre amb uns 350 participants aproximadament provinents de 40 països i se celebren al voltant de 1150 reunions.

Les empreses que participin al Brokerage Event de la fira MEDICA rebran assistència continuada per part del gestor responsable de manera que la seva participació sigui profitosa. A més aquest gestor els acompanyarà els 3 dies d’esdeveniment a la fira per resoldre qualsevol dubte o incidència.

Com participar-hi

  • Fins al 14 de novembre: Registra't a la plataforma de l’esdeveniment i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg en línia del Brokerage Event.
  • Fins al 15 de novembre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • 18-20 de novembre: Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

Per a més informació sobre codis de descompte, contacteu-nos al correu bfont@gencat.cat o al telèfon 93 476 72 12.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event de la fira MEDICA 2018 organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i equipaments mèdics

Ajudar les empreses, universitats i centres de recerca a trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector salut.

  • Caldrà que tinguis l'entrada a MEDICA 2019 per poder accedir a l'àrea de reunions.
  • Per a més informació sobre codis de descompte, contacta'ns al correu bfont@gencat.cat o al telèfon 934 767 212.

Messe Düsseldorf GmbH, Messeplatz