ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 19 al 21 de novembre del 2019

Inscripcions fins al 13 de setembre

400 €

Participa en la missió per a empreses catalanes a la principal fira d’Europa de la tecnologia en impressió 3D d'aplicació industrial. Fes contactes i coneix les millors tecnologies per implantar a la teva empresa.

La fira FORMNEXT, que té lloc a Frankfurt del 19 al 22 de novembre, és la més completa exposició a escala europea de tecnologia en impressió 3D, manufactura additiva i relacionada. Els 632 expositors, 26.919 visitants i més de 37.000 m² d'exposició es preveu que siguin superats un any més en la present edició. Per tant, és el millor aparador de la tecnologia en territori europeu.

Com a integrant de la missió empresarial, podràs establir contactes comercials, enriquir el teu coneixement de la tecnologia en impressió 3D industrial i dels materials que s’utilitzen.

El programa d’activitats a la fira inclou visites i rutes temàtiques personalitzades segons la tecnologia, el sector d'aplicació i l’estadi d'aplicació en la cadena de valor de cadascuna de les empreses participants.

ACCIÓ col·labora en el brokerage event del FormNext 2019 en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Mobilitat sostenible / Química i plàstics / Salut i serveis sanitaris / Tecnologia per a l'alimentació

Potenciar el coneixement i apropar aquesta tecnologia a la demanda, tan potencial com incipient, per tal de facilitar-ne l'adopció entre les pimes industrials.

  • Una pime amb producte o procés productiu susceptible d'adoptar la tecnologia en impressió 3D.
  • Una empresa que es pugui beneficiar de la impressió 3D (sector salut, transport, prototipatges, disseny i product development, subcontractista, joieria, etc.)
  • Una empresa, centre de serveis o oferent de tecnologia, materials o coneixement de l'ecosistema d'impressió en 3D.
  • Una entitat de suport o facilitació del sector.

19 de novembre

Arribada, trasllats i sopar

Briefing i expectatives

20 de novembre

De 10.00 h a 12.00 h Rutes temàtiques

De 12.00 h a 13.00 h Seminari

De 14.00 h a 16.00 h Reunions individuals

21 de novembre

De 10.00 h a 11.00 h Reunions individuals i visites conjuntes

Resta visita lliure i vol de tornada

* El preu inclou l'entrada a la fira. La manutenció, l'allotjament i els trasllats no estan inclosos.

Organitza

Més informació