null

Actes External

19 de novembre: Everis Living Lab

27 de novembre: BCN Health Hub

De 9h a 17.30 h

Gratuït

El proper 19 de novembre comença l'Open Innovation Seminar d’ACCIÓ. Un curs pràctic orientat a l'aprenentatge immediat mitjançant casos reals i actuals.

Al llarg de les dues sessions del curs parlarem d’innovació oberta, tant de com dissenyar un programa com de les maneres d’implementar o actualitzar el programa d’innovació oberta de cada empresa.

El curs combina diverses metodologies:

  • Classes magistrals: Sessions de teoria aplicada on podem valorar l'enfocament de diferents perfils sobre un mateix tema.
  • World Cafè: Presentacions breus de diverses iniciatives d'innovació oberta. Casos locals rellevants que es presentaran en rondes de grups petits amb format dinàmic i participatiu.

Si vols conèixer de primera mà algunes de les millors iniciatives d’innovació oberta que s’estan implementant a Catalunya, apunta’t al curs!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Compartir experiències d’innovació oberta d’altres empreses per dissenyar, implementar i/o actualitzar el programa d’innovació oberta de cada empresa.

Responsable d’innovació d’una mitjana o gran empresa i tens interès per conèixer experiències d’altres empreses en programes d’innovació oberta.  

Organitza

Més informació