• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 25 de novembre del 2019

De 10.00 h a 11.15 h

Gratuït

Places exhaurides. Properes sessions:

Lleida, 29 de novembre. Inscripcions obertes

Manresa, 4 de desembre obertura d'inscripcions el 19 de novembre.

Tortosa,  9 de desembre, obertura d'inscripcions el 19 de novembre. 

Girona, 11 de desembre, obertura d'inscripcions el 19 de novembre. 

Tarragona, 16 de desembre, obertura d'inscripcions el 19 de novembre.

La indústria 4.0 ja és una realitat que està transformant radicalment el món de l’empresa a tot arreu. L’anomenada quarta revolució industrial, passa per la digitalització de les pimes, adoptant tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data o la internet de les coses, entre d’altres.

Però, i a tu? Com t’afecta la indústria 4.0?

Tant si ja saps com sumar-te a la revolució de la digitalització i necessites un impuls econòmic, com si encara necessites identificar les tecnologies 4.0 més adients per al teu negoci, en aquesta sessió et presentem ProACCIÓ 4.0, el programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes, a càrrec de  l’Honorable Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement.  La sessió a Barcelona serà el tret de sortida d’un seguit de sessions de presentació del programa ProACCIÓ 4.0 per tot el territori.

Vine i t’explicarem els serveis i instruments financers públics que estaran ben aviat a la teva disposició, així com els agents facilitadors a Catalunya que et poden ajudar en el teu procés de transformació digital.

Inscriu-t'hi ara!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 / Tots els sectors

Oferir la visió i els instruments que des de les institucions posen a l’abast de les empreses per afrontar aquests reptes industrials i tecnològics.

Una pime catalana.


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona