Actes External
Internacionalització i exportació de productes agroalimentaris
Workshops i formacions
21 i 28 de novembre i 12 de desembre
10.30 h a 13. h30 i 14.30 h a 17.00 h
Aquest curs pretén dotar als petits empresaris de l’àmbit agrícola dels coneixements tècnics necessaris per a la internacionalització de la seva empresa, des de les ajudes que existeixen per poder desenvolupar-se a nivell exterior, fins a com adaptar els nostres productes a nous mercats, quins són els millors canals de distribució i com ho hem de fer per poder dissenyar un bon pla de promoció internacional.
Els alumnes comptaran amb una tutora que els farà tot l’acompanyament i els ajudarà a realitzar el seu pla d’internacionalització personalitzat per al seu producte.
Conèixer què ha de contenir el pla d’internacionalització:
- Conèixer els sistemes, els recursos i els organismes que ajuden a establir vincles internacionals, així com les principals fonts d’informació sobre mercats exteriors.
- Conèixer els diferents canals per donar-se a conèixer i/o trobar els socis per exportar els teus productes.
- Conèixer com participar en fires internacionals i valorar la seva eficàcia.
- Conèixer fonts de finançament de projectes de millora empresarial per a petites empreses.
- Conèixer recursos vigents que promocionen i donen suport a la internacionalització i exportació de productes agrícoles.
- Aprendre a realitzar el pla de màrqueting de la teva empresa.
Una petita empresa agroalimentària que vulgui explorar mercats internacionals.
Organitza
- Departament d’Agricultura, Ramaderia , Pesca i Alimentació (Generalitat de Catalunya
Més informació
- Eva Carreras i Salvadó
- Tel. 973310715
Escola Agrària de l'Empordà
17121 Corçà