ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 25 de novembre del 2019

De 10.00 h a 14.30 h

Inscripcions fins al 19 de novembre
Gratuït

Uniu-vos al II Simposi GCCIR Matchmaking, a Barcelona, una oportunitat única per a les organitzacions espanyoles de connectar-se amb empreses de la província canadenca d'Alberta seleccionades per desenvolupar conjuntament projectes finançats d'R+D dins del Fons de Col·laboració Tecnològica Alberta-Europe, així com d'altres programes de finançament a presentar durant l'esdeveniment.

La delegació canadenca que viatjarà a Barcelona està formada per representants del GCCIR i del Ministeri d’Economia, Desenvolupament i Comerç de la província d’Alberta i també per 17 empreses d’aquesta mateixa zona. L'objectiu de les empreses canadenques en aquest simposi és  reunir-se amb possibles socis amb seu a Espanya per dur a terme projectes de R+D. Durant l’acte, GCCIR i ACCIÓ presentaran els programes de finançament disponibles que els socis espanyols i d’Alberta podran aplicar per finançar els projectes resultants.

Les empreses participants provenen dels sectors següents: tecnologia de sensors, machine learning, tecnologies de la informació, intel·ligència artificial, tecnologia geoespacial, tecnologies mèdiques i ciència dels materials.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Dinamització de la cooperació tecnològica entre Catalunya i Canadà.

Una PIME, startups, una gran empresa, una universitat, un grup de recerca, un centre tecnològic, un proveïdors tecnològics, etc. amb activitats relacionades amb els sectors llistats.

Organitza

Col·labora

Més informació


Av Diagonal, 161-163
08018 Barcelona