• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 25 de novembre del 2019

De 10.00 h a 11.15 h

Gratuït

Places exhaurides.

La indústria 4.0 ja és una realitat que està transformant radicalment el món de l’empresa a tot arreu. L’anomenada quarta revolució industrial, passa per la digitalització de les pimes, adoptant tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data o la internet de les coses, entre d’altres.

Però, i a tu? Com t’afecta la indústria 4.0?

Tant si ja saps com sumar-te a la revolució de la digitalització i necessites un impuls econòmic, com si encara necessites identificar les tecnologies 4.0 més adients per al teu negoci, en aquesta sessió et presentem ProACCIÓ 4.0, el programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes, a càrrec de  l’Honorable Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement.  La sessió a Barcelona serà el tret de sortida d’un seguit de sessions de presentació del programa ProACCIÓ 4.0 per tot el territori.

Vine i t’explicarem els serveis i instruments financers públics que estaran ben aviat a la teva disposició, així com els agents facilitadors a Catalunya que et poden ajudar en el teu procés de transformació digital.

Inscriu-t'hi ara!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 / Tots els sectors

Oferir la visió i els instruments que des de les institucions posen a l’abast de les empreses per afrontar aquests reptes industrials i tecnològics.

Una pime catalana.


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona