ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 10 de desembre del 2019

De 09.30 h a 13.00 h

Gratuït

En aquesta sessió tractarem temes relacionats amb la internacionalització en els mercats de compra pública, concretament aspectes clau per elaborar ofertes tècniques competitives.

Les licitacions internacionals tenen inherentment dificultats, afegides a les pròpies dels mercats de licitacions locals. Augmenta la incertesa dels nous actors i competidors, i cal aprendre les metodologies per accedir-hi amb garanties d’èxit. 

L’empresa catalana que licita a mercats internacionals ha d’ajustar-se a uns mètodes i procediments que ja vénen donats i, a la vegada, ser conscient que estarà competint amb els millors de cada camp i de cada país. Per tot això és necessari conèixer bé quins són els elements i instruments que poden ajudar a construir ofertes tècniques sòlides i consistents, de manera que augmentem la ràtio d’èxit en les adjudicacions.

En aquesta sessió pràctica, dos experts d’Irlanda i el País de Gal·les ens exposaran la seva experiència en millorar les propostes tècniques, fent ús de taules i diagrames que de forma gràfica permetin una verificació de què l’oferta contempla els aspectes clau de les especificacions de la licitació. En la sessió pràctica s’aplicaran aquests conceptes i instruments sobre casos reals.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

T’hi esperem!

Sessió en anglès sense traducció.

Internacionalització
Tots els sectors

  • Formar-se en aspectes específics de la contractació pública internacional.
  • Conèixer els serveis de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d'ACCIÓ.

Una empresa, consultora o enginyeria dels sectors de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport o mobilitat.

09.30 h

Presentació dels serveis de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d’ACCIÓ

09.45 h

Aspectes essencials que cal tenir en compte en les ofertes tècniques

10.30 h

Pausa cafè

11.00 h

PRACTICAL TRAINING

Eines i elements clau a tenir en compte durant la redacció de propostes tècniques

13.00 h

ONE2ONE TENDER COACHING

Reunions individuals per analitzar una licitació vigent a la qual es vulgui aplicar, avaluant l'enfocament i assessorant sobre la metodología i la redacció de la proposta (veure nota).

Nota:

Per sol·licitar una reunió individual (ONE2ONE TENDER COACHING), cal que t'inscriguis a la sessió i enviïs un correu a omartinez@catalonia.com abans del 3 de desembre. Consulta la documentació al programa.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona