• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 17 de desembre del 2019

De 09.30 h a 14.30 h

Inscripcions fins a l'11 de desembre
Gratuït

Reunions per videoconferència.

Estàs preparant una proposta d’Horizon2020 per a les Calls de Climate Action 2020? Vols augmentar les teves probabilitats d’èxit?

Envia’ns la teva proposta de projecte i sol·licita una entrevista individualitzada amb l'NCP (National Contact Point) de la temàtica i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora.

Important: el taller no inclou sessió de difusió; només es realitzaran reunions de revisió de propostes. Aquestes reunions es realitzaran per videoconferència.

Per poder programar-vos la reunió de revisió de proposta amb el National Contact Point de CDTI i ACCIÓ, a banda de la inscripció, és necessari enviar un correu a rdi.accio@gencat.cat adjuntant el resum tècnic que trobareu a 'documentació relacionada' omplert, abans de l'11 de desembre de 2019.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Millorar la teva proposta d'Horizon 2020 a les Calls 2020 del SC5-Climate Action, Environment, Resource Efficiency and Raw Materials.

Una empresa/entitat catalana que estigui preparant una proposta pels tòpics 2020 del SC5.