ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 16 de gener del 2020

De 09.30 h a 11.30 h

Gratuït

Aquesta jornada està adreçada només als desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO i aquells desenvolupadors que han participat en el pla de candidats TECNIO en el període 2015-2018.

Vine a conèixer les característiques de la nova acreditació TECNIO 2020-2023.

TECNIO és l'acreditació que atorga la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ per identificar i donar visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya que presentin capacitats tecnològiques diferencials i amb capacitat de transferir-les, per enfortir el teixit empresarial i fer atractiu l'ecosistema català d'innovació en l'àmbit internacional.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres

Presentar les característiques de la nova acreditació TECNIO 2020-2023 davant dels desenvolupadors de tecnologia públics.

L'acreditació incentiva l'activitat del mercat tecnològic català entre els generadors de tecnologia, els compradors, els facilitadors i altres col·laboradors del procés com, entre d'altres, els consultors, agents de patents i les escoles de negoci.

Un desenvolupador de tecnologia públic acreditat TECNIO o un desenvolupador que hagi participat en el pla de candidats TECNIO en el període 2015-2018.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona