ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Consulta les dates

Gratuït

La indústria 4.0 ja és una realitat que està transformant radicalment el món de l’empresa a tot arreu. L’anomenada quarta revolució industrial, passa per la digitalització de les pimes, adoptant tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data, la internet de les coses, la mobilitat 5G o la robòtica, entre altres noves tecnologies.

L’objectiu? Convertir la indústria en una indústria intel·ligent, amb processos de producció més eficients, més sostenibles i més competitius.

Però, i a tu? Com t’afecta la indústria 4.0?

Tant si ja saps com sumar-te a la revolució de la digitalització i necessites un impuls econòmic, com si encara necessites identificar les tecnologies 4.0 més adients per al teu negoci, en aquesta sessió et presentem ProACCIÓ 4.0, el programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes perquè facin el salt cap a la indústria intel·ligent.

T’explicarem els serveis i instruments financers públics que estan a la teva disposició i quins agents facilitadors a Catalunya et poden ajudar en el teu procés de transformació digital.

 

Tria la sessió de presentació del programa ProACCIÓ 4.0 i inscriu-t’hi!

Reus

28/02/2020

 

La Seu d’Urgell

04/03/2020

 

Vallès Occidental

01/04/2020

 

 

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Oferir la visió i els instruments que des de les institucions posen a l’abast de les empreses per afrontar aquests reptes industrials i tecnològics.

Una empresa catalana.


Consulta les diferents ubicacions
08008 Barcelona