ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 26 al 27 de gener del 2020

Inscripcions fins al 21 de gener
Gratuït

El 26 i el 27 de gener tindrà lloc la novena edició del Brokerage Event Fashionmatch en el marc de la fira Modefabriek a Amsterdam, un esdeveniment que promou la connexió amb empreses innovadores i emergents en l’àmbit tèxtil i moda especialment als Països Baixos i Bèlgica.

Startups, dissenyadors, centres tecnològics, empreses del sector tèxtil i moda, retailers, distribuïdors, compradors, empreses d’e-commerce i dedicades a la sostenibilitat i l’ecodisseny podeu participar en aquest matchmaking per trobar potencials socis internacionals i compradors. Tindreu una agenda de reunions programades amb empreses d’arreu del món. A l’edició del 2019 hi van participar 221 participants de més de 20 països diferents.

Com participar?

Registra't abans del 21 de gener a la plataforma EU Fashionmatch Amsterdam i descriu la teva oferta o demanda de serveis o productes i el tipus de cooperació que cerques. També pots sol·licitar reunions a altres participants i gestiona les peticions rebudes per a fer reunions.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tèxtil i moda

Ampliar la vostra xarxa internacional relacionada amb la moda, on podeu agendar reunions amb el següent tipus d’entitats:

  • Retailers, compradors, plataformes ecommerce, distribuïdors, agents comercials especialitzats
  • Empreses de moda i accessoris, així com serveis complementaris (disseny CAD, comunicació, etc).
  • Empreses que ofereixen serveis a empreses del sector: assessorament legal, fotografia, consultoris, logística
  • Marques de moda i complements
  • Empreses de moda holandeses que cerquen socis per fer projectes de moda sostenible
  • Obtenir més informació i tenir oportunitats en el mercat de la moda holandès.

Una empresa i una entitat dedicada a la moda.

Idioma: Anglès

Col·labora

Més informació


1078 GZ Amsterdam