ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

5 i 6 de febrer del 2020

Inscripcions fins al 13 de desembre

Variable (veure nota)

La Cambra de Comerç de Sabadell, a través de la seva Borsa de Subcontractació Industrial, organitza el proper 6 de febrer de 2020 una trobada empresarial amb compradors. L’objectiu és promocionar i impulsar la internacionalització de les empreses subcontractistes industrials mitjançant reunions amb els responsables de compres d’importants empreses alemanyes interessades en incorporar nous proveïdors.

Des de la Cambra de Sabadell i ACCIÓ, i amb la col·laboració de BME, s'han identificat empreses industrials amb projectes en desenvolupament i recerca de nous proveïdors.

Fruit de la llarga experiència de la Cambra de Sabadell i ACCIÓ organitzant participacions en fires sectorials, missions comercials i trobades empresarials, s’ofereix a les empreses participants l’oportunitat d’entrevistar-se amb potencials clients. Es crearà una agenda preconcertada de reunions, organitzada per les oficines d’ACCIÓ a Stuttgart i Berlín, entre les empreses subcontractistes participants i els equips tècnics i de compres d’empreses alemanyes. L’agenda es realitzarà d'acord amb les preferències d'ambdues parts.

Si vols convertir-te en un dels proveïdors de les empreses alemanyes participants, prepara la fitxa d’inscripció que trobaràs adjunta a la convocatòria de la missió, una presentació de l’empresa en alemany (o, en el seu defecte, en anglès), referències de clients o fotografies de productes emblemàtics i certificacions i envia-ho per correu a bmelgar@cambrasabadell.org abans del 30 de juliol del 2019.

Si les empreses compradores troben interessant la teva proposta, començarem a realitzar la teva agenda d’entrevistes personalitzades.

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Contactar amb empreses alemanyes que busquen incorporar nous proveïdors per impulsar la internacionalització de la teva empresa.

Un gerent o director comercial d'una empresa catalana de subcontractació industrial que treballa amb clients internacionals.

 

  • Soci Borsa de subcontractació industrial: 1.150 € + IVA
  • No soci: 1.300 € + IVA

*Les reunions es duran a terme en anglès.

Col·labora

Més informació


Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell