ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 6 de febrer del 2020

De 09.15 h a 11.30 h

Gratuït

Places exhaurides

La ciberseguretat engloba el conjunt de mesures físiques, lògiques i administratives destinades a la protecció digital de les empreses, persones i sistemes; siguin dispositius, aplicacions o dades, davant d’atacs digitals que puguin comprometre’n la confidencialitat, disponibilitat i/o integritat.

Disposar d’unes comunicacions fiables i segures és fonamental en qualsevol sistema equipat amb tecnologia d’Internet. Per aconseguir-ho, la ciberseguretat aplica a aquests actius diverses capes de protecció en diferents nivells per assegurar-ne la protecció. No en va, el 40% dels ciberatacs causen la interrupció de les operacions i la facturació, mentre que un 39% provoquen la pèrdua d’informació confidencial.

Més de 350 companyies a Catalunya ja treballen en l’àmbit de la ciberseguretat, una necessitat cada cop més rellevant en la transformació digital de les empreses.

En aquesta sessió es presentarà l'informe tecnològic 'Ciberseguretat a Catalunya' elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb l’Agencia de Ciberseguretat de Catalunya. Donarem a conèixer, que és, que implica i les diferents tecnologies de ciberseguretat. A més, també es presentarà el mapeig de l’estat de l’art a Catalunya.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer les diferents tecnologies de ciberseguretat, l'estat de l'art i el mapatge de les empreses i centres tecnològics a Catalunya.

Una empresa interessada en conèixer més sobre ciberseguretat.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona