ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 6 de febrer del 2020

De 09.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 30 de gener
Gratuït

Coneix de primera mà els reptes de ciutats intel·ligents i sostenibles dels Estats Units i el Canadà.

Si vols ser una de les empreses catalanes que es reuneixin amb els responsables de Smart City de les ciutats d'Atlanta (GA), Calgary (AL), Kitchener-Waterloo (ON), Pittsburgh (PA), Miami (FL), i Philadelphia (PA), inscriu-te abans del 30 de gener a aquesta jornada i compartiràs les seves iniciatives i projectes.

El desenvolupament de la jornada es preveu amb la màxima interactivitat possible per tal d'establir relacions amb els responsables nord-americans i facilitar l’intercanvi d’informació, el coneixement, i fomentar futurs contactes i col·laboracions amb aquestes ciutats.

Per tal d’afavorir una interacció eficient, el nombre d’empreses que es poden inscriure és limitat.

En la primera part coneixerem les oportunitats pel sector smart cities als EUA, amb les presentacions de les empreses americanes i canadenques, en la segona part s’exposaran alguns projectes d’empreses catalanes i acabarem amb un dinar networking per a tots els assistents.

La jornada s’emmarca en una setmana de visites que els responsables d’aquestes ciutats dediquen al coneixement de l’àmbit de les iniciatives de ciutat intel·ligent i sostenible de Barcelona i Catalunya, i en el que aprofitaran per conèixer l’ecosistema d’empreses.

Internacionalització
Smart Cities

Coneixement entre els dos ecosistemes per fomentar col·laboracions.

Una empresa, institució, ciutat, professional o qualsevol actor de l'ecosistema de les Smart Cities.

Més informació


Av. de Pearson, 21
08034 Barcelona