• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 12 al 14 de febrer del 2020

23€ - 225€

PICK&PACK és l’esdeveniment d’innovació en packaging i intralogística que tindrà lloc del 12 al 14 de febrer de 2020 al CCIB de Barcelona.

La cita de referència pels professionals industrials on trobaràs una zona expositiva amb solucions en processos, fabricació, impressió per a tota la cadena de subministrament, així com les palanques estratègiques per estimular la innovació i la competitivitat de les empreses industrials.

Més de 150 expositors presentaran les seves últimes novetats per a les indústries que busquen innovacions en packaging i intralogística, en el marc del Congrés Nacional de Packaging 4.0, coorganitzat pel Packaging Cluster, i de l'European Intralogistics Summit 2020.

Tens una molt bona oportunitat per adquirir les competències que demanda la nova economia i un magnífic lloc on trobar socis per millorar les teves plantes de producció, magatzem i solucions en intralogística i packaging.

Innovació, tecnologia i R+D
Logística, e-commerce i distribució / Packaging

Conèixer les darreres tecnologies emergents i els sistemes d’automatització i fabricació més innovadors.

Entendre el disseny a les fàbriques digitals, des de la robòtica, l'IoT en la indústria i l’analítica de dades industrials, fins a les aplicacions, les plataformes digitals i la realitat virtual i augmentada.

Un professional del sector del picking i del packaging.

  • NEBEXT

Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona