null

Actes External

Del 15 al 21 de febrer de 2020

Inscripcions fins al 20 de novembre
3.200  € + IVA

Per què visitar Índia?

L’Índia segueix sent una de les economies que més creixen al món amb previsions de creixement d’entre el 6 i el 7% pels propers anys, i un dels sectors de més ràpid creixement és el biotecnològic. L’Índia és el tercer mercat més gran d’Àsia-Pacífic en biotecnologia, una de les 12 millors destinacions biotech del món, i representa aproximadament el 2% de la indústria biotecnològica mundial. Amb prop de 800 empreses i un creixent ecosistema de startups (d’aproximadament 2.600) s’espera que el sector arribi als 100 bilions d’USD l’any 2025.

Les creixents capacitats de l’Índia són impulsades pel seu talent científic que aglutina un total de 41 bioincubadores. El sector compta amb el suport del Biotechnology Industry Research Assistance Council (BIRAC), creat pel Departament de Biotecnologia (DBT) del Govern de l'Índia, que té com a objectiu reforçar i capacitar les emergents empreses de biotecnologia per emprendre investigacions estratègiques i innovació, ateses les necessitats de desenvolupament de productes rellevants. Aquest fet, junt amb l’elevada demanda de diferents productes biotecnològics ofereix interessants oportunitats de negoci i de cooperació tecnològica a les empreses i entitats catalanes del sector.

Per què participar a Bio Asia 2020 a Hyderabad? 

Accedeix a la convocatòria completa aquí.

BioAsia és un esdeveniment anual que ofereix una plataforma de trobada dels principals actors del sector: empreses de biotecnologia i biofàrmacs, institucions de recerca, inversors, proveïdors de serveis, responsables polítics, reguladors i analistes.

L’esdeveniment està organitzat per Genome Valley (el primer clúster mundial de biotecnologia de l’Índia), FABA (la Federació d’Associacions Biotecnològiques de l’Àsia) i Pharmexcil (Consell de Promoció de les Exportacions Farmacèutiques creat pel Govern de l’Índia) en col·laboració amb el Departament de Biotecnologia del Ministeri de Ciència i tecnologia, Govern de l'Índia.

A més, BioAsia 2020 se celebra a Hyderabad, capital del sector de ciències de la vida de l'Índia, amb presència de més de 800 empreses del sector i que contribueix a un terç de la producció farmacèutica nacional.

Per què visitar Bangalore?

Per completar la visita, un cop finalitzada la Fira Bio Asia visitarem Bangalore, a la regió de Karnataka, principal nucli biotecnològic del país i on arriben les principals inversions per part d’empreses biofarmacèutiques nacionals i globals. Karnataka és la capital biotecnològica de l'Índia, amb més del 60% de totes les empreses de biotecnologia de l'Índia amb base a Bangalore i impulsant el 50% dels ingressos totals del sector nacional de biotecnologia. 

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Biotecnologia

Establir i potenciar les relacions empresarials i de cooperació tecnològica entre Catalunya i la Índia, en el marc d’un dels principals esdeveniments del sector, així com conèixer de primera mà el sector biotecnològic indi.

Una empresa biotech i/o un laboratori farmacèutic amb patents pròpies.

− Empreses biotech i laboratoris farmacèutics amb patents pròpies o tecnologies
innovadores que puguin ser interessant pel mercat de l’Índia.
− Centres tecnològics i de recerca especialitzats en salut i ciències de la vida

Organitza

Col·labora

Més informació