ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 19 de febrer del 2020

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

ACCIÓ et convida a conèixer les oportunitats de col·laboració per a les empreses del sector salut a la Xina. El país asiàtic necessita el suport d’empreses per avançar tecnològicament, incrementar el seu know-how i donar formació al capital humà amb la finalitat d’assolir els objectius d’innovació i progrés científic.

El govern xinès continuarà donant suport al desenvolupament d’empreses del sector salut mitjançant ajuts públics i mesures que facilitin la creació d’un clima d’inversió més favorable a l’entrada de coneixement i capital estranger.

La sessió estarà dirigida per Taowen Xue, directora de l’oficina exterior de Catalunya a Xangai

 

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days – Focus Àfrica & Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de febrer. A través de taller i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Conèixer les oportunitats que la Xina ofereix per a la teva empresa en el sector de la salut i aprendre els aspectes clau per entrar en aquest mercat de manera exitosa.

Una empresa, una sartup o un centre tecnològic del sector salut.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala InterACCIÓ
08008 Barcelona