• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 20 de febrer del 2020

De 09.00 h a 17.30 h

50  € + IVA

Nova edició del Simposi sobre Àfrica de la Cambra de Tarragona, amb la col·laboració d'ACCIÓ. Una trobada que reunirà a exportadors vinguts d’arreu de l’Estat, interessats a conèixer o bé ampliar les seves accions comercials en aquell continent. Enguany el país convidat serà Etiòpia.

Coneixeràs la realitat del continent de la  mà dels directors de les oficines d'ACCIÓ a Nairobi i a Casablanca, i amb el cònsol honorari d'Etiòpia a Madrid.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia-Àfrica d'ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de febrer a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa interessada en l'Àfrica.


Av. de Roma, 8
43005 Tarragona