• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 25 al 27 de febrer del 2020

Inscripcions fins al 14 de febrer
Gratuït

Cerqueu socis internacionals per expandir el vostre projecte?

El Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència del sector TIC, és una oportunitat única per ampliar la vostra cartera de contactes i conèixer potencials socis.

Durant tres dies, empreses, centres de recerca i universitats tindreu l’oportunitat de reunir-vos amb altres organitzacions i entitats d’arreu del món per donar a conèixer els vostres productes o serveis al Brokerage Event.

A més, al brokerage hi participen grans corporacions i inversors que estan cercant noves tecnologies i solucions pels seus reptes TIC, per exemple, Accenture, Bayer, Damm, Henkel, Mediapro, Nissan, o Telefónica, etc. Registreu-vos per estar al dia sobre els reptes que van publicant.

A través de la plataforma del brokerage podreu crear la vostra pròpia agenda de reunions de 20 minuts, adaptada a la vostra disponibilitat i objectius. Els participants de l’edició anterior van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb gairebé 450 participants de 48 països, celebrant-se 1500 reunions.

Com funciona?

  • Registreu-vos abans del 14 de febrer i presenteu la vostra empresa, descrivint què oferiu o què esteu cercant.
  • Gestioneu les reunions del 20 de gener fins al 21 de febrer: Demaneu reunions a aquells participants que siguin del vostre interès i accepteu o declineu les demandes d’altres participants.

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del Mobile World Congress 2019 en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Start-ups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Continguts digitals i audiovisuals / Indústria 4.0 / Logística, e-commerce i distribució / Mobile & Gaming / Smart Cities / Tecnologia per a l'alimentació / TIC i transformació digital

Trobar socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat dins el sector Mobile.

La participació al brokerage event és gratuïta, però no inclou entrada pel Mobile World Congress. Caldrà que tingueu l'entrada del MWC/4YFN per poder accedir a l'àrea de reunions.


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'