null

Actes External

25 i 26 de febrer del 2020

Inscripcions fins al 20 de febrer
Gratuït

Cerqueu socis internacionals per expandir el vostre projecte?

Durant tres dies, empreses, centres de recerca i universitats tindreu l’oportunitat de reunir-vos amb altres organitzacions i entitats d’arreu del món per donar a conèixer els vostres productes o serveis al Brokerage Event.

A més, al brokerage hi participen grans corporacions i inversors que estan cercant noves tecnologies i solucions pels seus reptes TIC. Registreu-vos per estar al dia sobre els reptes que van publicant.

A través de la plataforma del brokerage podreu crear la vostra pròpia agenda de reunions de 20 minuts, adaptada a la vostra disponibilitat i objectius. Els participants de l’edició anterior van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb gairebé 450 participants de 48 països, celebrant-se 1.500 reunions.

Com funciona?

  • Registreu-vos abans del 20 de febrer i presenteu la vostra empresa, descrivint què oferiu o què esteu cercant.
  • Gestioneu les reunions fins al 26 de febrer: Demaneu reunions a aquells participants que siguin del vostre interès i accepteu o declineu les demandes d’altres participants.

ACCIÓ organitza aquest Brokerage Event en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Audiovisual
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Logística, e-commerce i distribució / Smart Cities / Tecnologia per a l'alimentació / TIC i transformació digital / Videojocs

Trobar socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat dins el sector mobile.

Organitza

Més informació


Pg. d'Isabel II, 1
1a planta
08003 Barcelona