ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 3 al 5 de març del 2020

0 € amb codi promocional (veure nota)

Sigues el protagonista de l'Advanced Factories i posiciona la teva empresa com a referent en innovació del teu sector!

Del 3 al 5 de març, tindrà lloc l'ADVANCED FACTORIES Expo & Congress, la trobada anual per a empreses industrials on es mostren les darreres innovacions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

I dins de l’Advanced Factories, el dia 3 de març, tindrà lloc el CATALONIA MARKET 4.0, un espai on coneixeràs oportunitats d’innovació que et permetran optimitzar costos i descobriràs com et poden ajudar les solucions de la Indústria 4.0 que ja estan disponibles a Catalunya.

3 de març: CATALONIA MARKET 4.0

  • Descobreix els reptes de grans empreses industrials que busquen solucions tecnològiques o que ja estan implementant solucions amb proveïdors locals.
  • Experts parlen sobre l’estat actual, les necessitats i les oportunitats d’innovació que la Indústria 4.0 aporta als diferents sectors de la indústria catalana.
  • Coneix les solucions i capacitats tecnològiques més avançades per a la indústria ofertes per desenvolupadors locals.

El CATALONIA MARKET 4.0 es divideix en 3 blocs:

BLOC 1 - Programa ProACCIÓ 4.0 i novetats de l’ecosistema Indústria 4.0 a Catalunya.

Presentació de les principals novetats 2020 del programa ProACCIÓ 4.0 (el programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes), així com dues noves iniciatives per a la indústria - Presentació de l’informe de la robòtica a Catalunya i El Portal de la Indústria.

BLOC 2 - Reptes de la indústria manufacturera i la digitalització

Empreses manufactureres de gran pes industrial a Catalunya i proveïdors d’àmbit local i internacional que col·laboren amb l’empresa en els seus processos de transformació digital, presentaran els principals reptes industrials que tenen o que estan identificant (associats a la millora de processos industrials i que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada).

BLOC 3 - Capacitats 4.0 per a l’empresa a Catalunya (Innovació KM 0) i programes d’ajuts 2020 per a les pimes

Els principals experts de l’ecosistema d’innovació i de la indústria catalana presenten les oportunitats d’innovació existents en diferents sectors industrials de Catalunya que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada, així com les seves capacitats i solucions ja disponibles a Catalunya (solucions TECNIO 4.0 i assessors acreditats en indústria 4.0).

Al final de cada bloc hi haurà un temps de networking perquè els assistents pugueu parlar amb els experts que fan les presentacions.

I a partir de les 18.00 h...

Welcome Beer Party

Una trobada distesa al final de la primera jornada perquè participants i expositors gaudiu d’un ambient de negocis i alhora relaxat (a l’espai Factory Innovation Theatre).

A més, a l’Advanced Factories també trobaràs expositors, novetats, conferències, activitats i grans experts en indústria avançada.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0

Descarrega't les presentacions del 3 de març al CATALONIA MARKET 4.0:

Presentació del CATALONIA MARKET 4.0

Informe: La Robòtica a Catalunya

 

Apropar al teixit industrial els principals reptes empresarials i sectorials de la indústria catalana que poden representar grans oportunitats d’innovació per a empreses amb solucions i tecnologies de la Indústria 4.0 i de manufactura avançada.

  • Un directiu o un professional d’una empresa industrial que vol conèixer els reptes que les empreses industrials del seu sector estan abordant a través de tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0, per ser més competitives i flexibles.
  • Una associació empresarial, un clúster o un professional del món de les tecnologies de fabricació avançada.

Oferim un codi de registre gratuït per als primers inscrits! Inscriu-te al formulari d'aquesta pàgina i rebràs un correu electrònic amb el codi per obtenir un passi PREMIUM VIP gratuït de tres dies, amb accés a totes les sessions de l'Advanced Factories.


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona