null

Actes External

divendres, 13 de març del 2020

De 10.00 h a 13.30 h

Inscripcions fins a l'11 de març
Gratuït

Estàs preparant una proposta d’Horizon 2020 dins la temàtica Smart, Green and Integrated Transport, per presentar a la convocatòria del 21 d’abril del 2020?

Vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa?

Inscriu-te a aquesta sessió en línia, envia’ns la teva proposta de projecte i sol·licita una entrevista individualitzada amb el NCP (National Contact Point) de la temàtica. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora.

 

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Mobilitat sostenible

Obtenir feedback per aconseguir una proposta guanyadora.

Una entitat privada, una universitat o un centre tecnològic que està preparant una proposta d'R+D+i per a la convocatòria d’abril d’Horizon 2020 dins la temàtica Smart, Green and Integrated Transport.

 

Per programar una entrevista de revisió de proposta amb el National Contact Point de CDTI, fes la teva inscripció i ens posarem en contacte amb tu per parlar de la teva proposta i enviar-te l'enllaç per connectar-te al webinar.