ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 17 de març del 2020

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

A Catalunya comptem amb nombroses empreses referents en economia verda. Aquest àmbit és un dels que tenen més apalancament financer des de les institucions públiques internacionals, però cal conèixer les diferències pel que fa a les necessitats dels diferents països, en gran part relacionades amb les seves diferents etapes de desenvolupament.

En aquesta sessió descobriràs les característiques de diferents mercats, de la mà d’algunes de les Oficines exteriors d’ACCIÓ i de dues empreses catalanes, Azimut 360 i Aiguasol, amb una llarga experiència arreu del món en projectes de microgrids i eficiència energètica.

Vine a conèixer les oportunitats dels respectius mercats, les seves característiques, així com vies d’accés, per evitar-ne les traves. També explicarem estratègies per accedir als mercats internacionals, considerant els principals actors de referència, com el Banc Mundial, el Banc Africà de Desenvolupament, o les Institucions de la UE.

També t'informaràs del Circular Economy Hotspot i acabarem amb un cafè networking.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Construcció sostenible i infraestructures
/ Economia circular / Energia i recursos / Mobilitat sostenible

Conèixer les oportunitats en client públic en diversos segments de la 'green economy' i diferents mercats.

Una empresa, una consultoria o una enginyeriea dels sectors medi ambient, energia, canvi climàtic o transport/mobilitat.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona