ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

24 i 27 de març de 2020

Gratuït

Les entrevistes es faran a través de videoconferència.

Del 23 al 27 de març, els International Business Days posaran el focus en Europa. Cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d'aquest mercat i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en els mercats internacionals? Sol·licita una entrevista amb els experts de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Milà, Moscou i Zagreb, que seran a Girona els dies 24 i 27 de març, i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci.

Sol·licita una entrevista amb...

  • Milà (entrevistes per videoconferència) si vols fer negoci a: Itàlia. Entrevistes el 27 de març.
  • Moscou (entrevistes per videoconferència) si vols fer negoci a: Bielorússia, Kazakhstan, Rússia i Ucraïna. Entrevistes el 24 de març.
  • Zagreb si vols fer negoci a: Albània, Bulgària, Bòsnia, Croàcia, Eslovènia, Hongria, Macedònia, Montenegro, Romania i Sèrbia. Entrevistes el 24 de març.

Altres directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Europa tindran agendes disponibles arreu del territori. Consulta aquí les agendes disponibles i sol·licita la teva entrevista!

Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer!

Internacionalització
Tots els sectors

Apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Europa a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats internacionals.


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona