ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 24 de març del 2020

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

El món canvia. I les persones, com ho hem de fer?

Conceptes i eines com l’organització dual de Kotter, la gestió del canvi com un procés continuo, les competències digitals, la gamificació, l’storytelling o el nou marc mental del lideratge estan facilitant l’adopció de tots els canvis, millorant l’actitud i l’aptitud de les persones en aquest procés i preparant-nos millor per un entorn incert i esperançador.

Per conèixer més sobre com treballar aquests canvis, vine a la Master Class impartida pel professor Andrés Raya Donet, director executiu del portafoli de programes d'ESADE Executive Education.

Vivim moments especials. En una nova normalitat en la qual la velocitat del canvi i la intensitat del mateix són territori ignot. L’increment de la productivitat que s’espera de l’automatització i de la Intel·ligència Artificial és el major que la humanitat hagi viscut fins ara. Potser només comparable amb què va suposar el pas de la societat paleolítica a la neolítica fa entre 8.000 i 12.000 anys. La disrupció en l’entorn i en els models de negoci, en paral·lel a l’automatització d’un gran percentatge de la majoria dels llocs de treball, ens posa davant d’un escenari de canvi summament interessant i desafiant.

En aquest context, ens preguntem: té el lideratge i la gestió de les persones alguna cosa a aportar, tant organitzativament com personalment? Més enllà de l’evident necessitat d’adaptació i de la conveniència d’una actitud positiva, proactiva i resilient?

Clarament SÍ.

En aquest taller descobriràs com el lideratge pot facilitar la gestió d'aquesta nova realitat.

També parlarem amb Mar Pérez, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel Aviv, que ens mostrarà un cas de lideratge en la multiculturalitat.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 23 al 27 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

 

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les eines i metodologies per gestionar el canvi de cultura en les organitzacions i en les persones. 

Una pime de més de 20 treballadors que facturin més d'1 milió d'euros.

09.30 h

Benvinguda

09.40 h

Presentació del Servei d’Innovació Estratègica i del programa formatiu sobre el lideratge i la gestió del canvi

09.50 h

Master Class: “Liderar la innovació i preparar-se per a la disrupció”

Andrés Raya Donet, director executiu del portafoli de programes d'ESADE Executive Education

10.45 h

Presentació d’un cas de lideratge multicultural

Mar Pérez, directora de l’oficina exterior de Catalunya de Tel Aviv

11.00 h

Cafè networking

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona