ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 27 de març del 2020

De 09.15 h a 10.45 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

El Regne Unit va abandonar la Unió Europea la mitjanit del 31 de gener del 2020, tot entrant en un període de transició. Aquest període temporal s'ha pactat com a part de l’acord de retirada i durarà fins com a mínim el 31 de desembre de 2020. Fins aleshores, la situació romandrà sense canvis per als ciutadans, els consumidors, les empreses, els inversors, els estudiants i els investigadors, tant a la UE com al Regne Unit.

És molt important que les empreses que mantenen relacions empresarials amb el Regne Unit es preparin per treballar d’una nova manera, tot avançant-se als canvis més imminents i preparant plans de contingència. En aquesta sessió, Carmen Muler, especialista en l’àmbit regulatori de KPMG, explicarà en detall les implicacions que comportarà la sortida del Regne Unit de la UE en l'àmbit de la regulació i recomanacions per preparar-se. 

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 23 al 27 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer els impactes en l'entorn regulatori, un cop Regne Unit esdevingui un país tercer.

 

Una empresa amb relació comercial al Regne Unit.

 


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona