ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 de març al 3 d'abril del 2020

Inscripcions fins al 30 de gener

1.800 € (*veure notes al peu)

Si ets una empresa o un centre de recerca i desenvolupament centrat en el tractament de l'aigua i vols conèixer de primera mà aquest sector a Sud-àfrica i les oportunitats que el mercat representa, participa en aquesta missió que et permetrà establir i potenciar relacions amb altres empreses i fer acords de cooperació tecnològica en el marc del congrés The Water Show Africa.

A més de l'assistència al congrés, està previst reunir-se amb organismes i empreses encarregades de mobilitzar finançament, planificar l’enginyeria i operar les infraestructures per a grans projectes d’aigua al país.

Sud-àfrica és un dels països més secs de l’Àfrica Subsahariana. A la manca de precipitacions s’hi suma l’augment de la demanda d’aigua a causa del creixement de les zones urbanes, que s’han construït al voltant de dipòsits minerals i ports, lluny dels rius.

Si la tendència de creixement del país es manté, es calcula que pel 2030 hi haurà un dèficit d’aigua d’entre 1000 i 3000 milions de m3 (7-22%), segons quin mètode d’abastiment es vulgui desenvolupar.

Es preveu que els propers anys, el govern destini inversions importants per renovar les infraestructures actuals amb projectes destinats a l’ús eficient de l’aigua, reutilització, dessaladores, tractament d’aigua, smart meetering, control de drenatge d’aigües del sector miner, tecnologies d’irrigació, entre altres.

The Water Show Africa, congrés i fira que té lloc del 31 de març a l’1 d’abril a Johannesburg, és un marc interessant per visitar el país i conèixer els principals actors del sector, tant en l'àmbit públic com privat.

Internacionalització
Energia i recursos

Conèixer de primera mà el mercat del cicle de l'aigua a Sud-àfrica, establir contacte amb potencials socis comercials o tecnològics i detectar noves oportunitats de negoci.

Una empresa o un centre de recerca i desenvolupament centrat en el negoci del tractament de l'aigua al llarg del seu cicle de vida.

Diumenge, 29 de març

Vol d'anada a Sud-àfrica

Dilluns, 30 de març

Agenda de reunions personalitzades en funció dels perfils sol·licitats

Dimarts, 31 de març i dimecres, 1 d'abril

Agenda de reunions personalitzades i grupals, visites a empreses.

Es preveuen: DWS (Department of Water and Sanitation, Republic of South Africa); Water Boards com ara Rand Water i Umgeni Water (utilities); TCTA (Trans-Caledon Tunnel Authority), encarregats de mobilitzar finançament, planificar l’enginyeria i operar les infraestructures per a grans projectes d’aigua al país; municipalitats.

Dijous, 2 d'abril

Agenda de reunions personalitzades i vol nocturn de tornada a Barcelona

Divendres, 3 d'abril

Arribada a Barcelona

 

*El cost de participació en la missió per part de l’empresa és de 1.800 € + IVA (cost aproximat), inclosa quota d’inscripció de 400 €. El pressupost pot variar en funció del nombre d’empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

**Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 992 € en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Més informació