null

Actes External

dimarts, 31 de març del 2020

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 23 de febrer
Gratuït

El Forum TurisTIC és el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme organitzat per Eurecat.

El dia 31 de març de 2020 a CaixaForum Barcelona, empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors, es donaran cita al congrés.

Edició 2020

“Morir d’èxit. Cap a nous models turístics. Solucions tecnològiques orientades a la desconcentració i la desestacionalització turística” és el lema d’aquesta edició.

La 8a edició del congrés, posarà el focus en temàtiques relacionades amb nous models turístics segons la demanda, la gestió d’espais massificats o exemples positius de desconcentració o desestacionalització a través de la tecnologia, amb l’objectiu d’oferir un turisme de qualitat, experiencial, sostenible, responsable i més equilibrat tant en àmbit rural com urbà, a través de solucions tecnològiques que desenvolupen aquests conceptes.

Convocatòria Call for projects:

Fins al diumenge 23 de febrer, romandrà obert el formulari per inscriure el teu projecte/empresa i poder optar a participar com a ponent del congrés.

Busquem solucions tecnològiques o models de negoci, que mitjançant l’ús de tecnologies com: IA, Big Data, IoT, etc. contribueixin a la desconcentració i/o desestacionalització del turisme, fent-lo més sostenible tan social com econòmic i mediambientalment.

A partir del Call for Projects, el Comitè de Programa del congrés, seleccionarà un màxim de 10 projectes que seran presentats en format “Casos d’Èxit”.

Aquests projectes conformaran el contingut de dues sessions (matí i tarda) del congrés, que es realitzaran davant del públic assistent a l’Auditori CaixaForum Barcelona.

Per a més informació de la convocatòria Call for Projects: https://www.forumturistic.com/ca/call-for-projects/

Innovació, tecnologia i R+D
Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Presentar projectes a la call del Fòrum TursTIC 2020

Una empresa o entitat que pugui oferir una solució tecnològica als reptes exposats.

Organitza

Més informació

  • Eurecat


Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona