ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 3 d'abril del 2020

De 10.00 h a 16.00 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

En aquesta jornada coneixeràs els avenços que s’estan realitzant en el camp de la cerca de solucions innovadores i respectuoses amb el medi ambient i la salut de les persones de la indústria tèxtil.

Treballarem a partir de diversos casos pràctics per la substitució de productes químics perillosos a la indústria tèxtil, identificarem les necessitats del sector amb perspectiva de cadena de valor i farem networking. La indústria tèxtil utilitza diferents productes químics per aconseguir acabats com ara repel·lents de l’aigua, retardants de flama, etc. Alguns d’aquest producte poder arribar a ser tòxics, s’està promovent la seva substitució per d’altres, i s’està treballant en la recerca de diferents productes alternatius més sostenibles.

La indústria química i la indústria tèxtil han d’avançar de la mà per a trobar solucions innovadores i respectuoses amb el medi ambient i la salut de les persones. 

La jornada és una col·laboració entre el projecte LIFE-Flarex que lidera l'AIE Textil.cat i el projecte Interreg Europe S3Chem en el que participa ACCIÓ.

Innovació, tecnologia i R+D
Química i plàstics
/ Tèxtil i moda

Conèixer i treballar les diferents iniciatives enfocades a millorar la sostenibilitat del sector.

Una empresa del sector tèxtil, moble i químic, una associació, un clúster o un centres de recerca.

 

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona