ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 20 al 24 d'abril del 2020

Inscripcions fins al 13 de desembre

3.500 € (Veure convocatòria)

Participa en la fira Hannover Messe, que des de fa uns anys, és el referent mundial en l'àmbit de la Indústria 4.0 i noves tecnologies industrials. Amb més de 6.500 expositors internacionals, més de 215.000 visitants professionals de 98 països i 500 solucions per a la Indústria 4.0, és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial en la digitalització de la indústria.

A la Hannover Messe es poden trobar des de serveis avançats de recerca i desenvolupament de solucions o components individuals fins a la fàbrica intel·ligent completa, així com tendències actuals en eficiència energètica, automatització industrial, tecnologies de la informació, sistemes de mobilitat, fabricació additiva o en abastiment industrial, entre d’altres.

En l'edició 2020, ACCIÓ hi serà present amb un estand propi juntament amb entitats i empreses catalanes proveïdores de solucions a la indústria 4.0, per tal de potenciar la cooperació internacional entre les empreses catalanes i empreses industrials internacionals interessades en la digitalització dels seus processos productius.

ACCIÓ us acompanya en aquesta missió en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Trobar nous socis de cooperació internacional per als teus projectes i productes en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Una entitat o empresa proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0 per a empreses manufactureres industrials i que tingui una clara visió internacional.

Es prioritzaran les empreses amb capacitats i solucions innovadores que encaixin clarament amb les temàtiques associades a l'espai Digital Factory de la fira Hannover Messe, amb un determinat nivell de facturació (1M €), dimensió (més de 20 treballadors) i experiència internacional.

 

Consulteu la convocatòria per a més informació.

Organitza

Més informació


Messegelände