ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 21 d'abril del 2020

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Sessió on-line

Recupera els continguts a través d'aquest enllaç

 

El món canvia. I les persones. Com ho hem de fer?

En aquesta sessió descobriràs com el lideratge pot facilitar la gestió d'aquesta nova realitat. Conceptes i eines com l'organització dual de Kotter, la gestió del canvi com un procés continu, les competències digitals o com el nou marc mental del lideratge estan facilitant l'adopció de tots els canvis, millorant l'actitud i l'aptitud de les persones en aquest procés i preparant-nos millor per un entorn incert i esperançador.

Per conèixer més sobre com treballar aquests canvis, vine a la Masterclass impartida pel professor Andrés Raya Donet, director executiu del poratfoli de programes d'ESADE Executive Education.

Vivim moments especials. En una nova normalitat en la qual la velocitat del canvi i la intensitat del mateix son territori ignot. L'increment de la productivitat que s'espera de l'automatització i de la intel·ligència artificial és el major que la humanitat hagi viscut fins ara. La disrupció en l'entorn i en els models de negoci, en paral·lel a l'automatització d'un gran percentatge de la majoria dels llocs de treball, ens posa davant d'un nou escenari summament interessant i desafiant.

En aquest context ens preguntem: té el lideratge i la gestió de les persones alguna cosa a aportar tant organitzativament com personalment? Més enllà de l'evident necessitat d'adaptació i de la conveniència d'una actitud positiva, proactiva i resilient?.

Clarament SÍ.

Així doncs, en aquest taller descobriràs com el lideratge pot facilitar la gestió d'aquesta nova realitat i també coneixeràs el Servei d'Innovació Estratègica a les empreses en format en línia i que hem enriquit amb un programa formatiu especialitzat de 46 hores, impartit per ESADE i ACCIÓ, totalment gratuït per a les empreses donada la situació excepcional que estem vivint aquests dies.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països (www.een.cat).

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer com s'ha d'adaptar la gestió de les persones als nous models organitzatius.

Una empresa que vulgui estar preparada per adaptar-se al món canviant.

Organitza

Col·labora

Més informació