"> "> ">
ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 24 d'abril del 2020

De 09.00 h a 10.30 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

90 de les 100 principals empreses de components pel sector automoció (autoparts) en l'àmbit mundial tenen presència productiva a Mèxic. Això converteix aquest mercat en el cinquè productor mundial, convertint la indústria de l’automoció en una de les més importants per l’economia mexicana.

Les empreses catalanes, cada cop més presents en aquest mercat, tenen un punt de trobada molt interessant al Foro Automotriz de Guanajuato, on participen més de 250 empreses compradores -OEM, TIER1 i TIER2 – en reunions 1to1 amb potencials proveïdors, de Mèxic i d’arreu del món.

En aquesta jornada, coneixeràs la missió que estem preparant per al mes de setembre a Mèxic.

Seguint el camí iniciat des de fa uns anys per ACCIÓ Mèxic en aquest sector, i dins del grup Mexicauto i des del CIAC (Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya) us animem a participar en aquest esdeveniment, on comptarem amb un espai de promoció per les empreses catalanes participants, que facilitarà el networking amb els assistents. A més, completarem la setmana amb una agenda de reunions a altres zones del país (Ciudad de México, Querétaro, San Luis Potosí, Puebla) que també són d’especial interès per les empreses d’autoparts, pel potencial de generar oportunitats que presenten.

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Conèixer l'actual situació del sector automoció a Mèxic i conèixer els detalls de l'actuació internacional que estem organitzant en el marc del "Foro de Proveeduria Automotriz" que tindrà lloc a Guanajuato.

Una empresa catalana del sector de l’automoció.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona