ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 24 d'abril del 2020

De 17.00 h a 18.15 h

Gratuït

Sessió en línia.

Des de la iniciativa Clúster TIC Turisme, liderada per ACCIÓ i la Direcció General de Turisme, seguim treballant per posar en contacte l’ecosistema traveltech de Catalunya. Així, davant de la situació actual, considerem que encara és més important estar connectats i treballar conjuntament pel sector.

És per això que et convidem a participar en aquest webinar per compartir iniciatives i metodologies d'actuació davant la crisi a través del Big Data.

Octavi Bono, director general de Turisme de Catalunya, compartirà la seva visió i ens explicarà de primera mà el treball que s’està fent des de la Direcció General de Turisme de Catalunya. 

I amb Sara Pastor, Managing Director Destinations EMEA a ADARA, parlarem sobre Big Data i turisme, amb l’objectiu de descobrir com aquesta tecnologia pot ajudar a generar estratègies de futur davant de la crisi generada per la Covid-19.

També coneixerem empreses que han adaptat la seva estratègia o que s’han obert a nous models de negoci a causa de l’actual crisi sanitària.

No t'ho perdis!

Clústers
Altres
/ TIC i transformació digital

Donar a conèixer les possibilitats del Big Data per fer front a la crisi actual i estratègies d’empreses traveltech que s’han adaptat a la realitat actual.

Una empresa catalana o agent d’entorn del sector traveltech.

Més informació