• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 29 d'abril del 2020

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

La recent explosió de les noves tecnologies i les noves formes de mobilitat estan transformant el futur del transport. En un moment en què estem enfocats en el moviment de persones, dades i béns...com ens prepararem per a un futur cada vegada més connectat, autònom, compartit i elèctric?

La 27a edició de la fira ITS World Congress, que aquest any tindrà lloc a Los Angeles del 5 al 8 d’octubre, tractarà sobre la nova era de la mobilitat. Des d’ACCIÓ i amb la col·laboració del CIAC, AMEC Urbis i el Clúster de la Moto, us invitem a conèixer el sector de la mobilitat als EUA i els detalls de la propera actuació que estem organitzant en el marc d’aquesta fira. Vine a aquesta jornada i descobriràs, de la mà d'en Sergi Mata, director de l'oficina d'ACCIÓ a Washington, com estem preparant la missió empresarial d'empreses catalanes a l'ITS World Congress.

Les tecnologies que fan possible que les nostres carreteres siguin més segures també reduiran les congestions, les emissions de gasos contaminants i ens portaran cap a un futur que alguns ja bategen com a seamless mobility, és a dir, cap a una mobilitat segura, verda i intel·ligent.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 27 al 30 d'abril. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Tèxtil i moda

Conèixer el sector de la mobilitat als EUA i els detalls de la propera actuació que estem organitzant en el marc d’aquesta fira.

Una empresa de l'àmbit del transport, l'automoció i moto, el Big Data, la intel·ligència artificial, l'Internet of Things, la Indústria 4.0,la Mobilitat sostenible, les Smart Cities, les TIC i la transformació digital. 


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona