null

Actes External

dimecres, 6 de maig del 2020

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Et convidem a una trobada en línia amb diverses entitats de finançament que explicaran els instruments, alguns d’ells creats arran de l’emergència de la Covid-19, per fer front a les necessitats imminents de circulant,  així com d’altres instruments per finançar projectes d’internacionalització, d’innovació i de creixement en general. També obtindràs una aproximació dels costos reals durant la mateixa sessió.

Els 5 instruments de finançament que coneixeràs en aquest showroom són: 

  • FINANZAREL. Plataforma de descompte de factures (invoice trading).
  • ECROWD. Plataforma de finançament col·lectiu de préstec (crowdlending) per a projectes d’energies renovables o d’estalvi energètic.
  • CESCE. Assegurances de crèdit i finançament no bancari tant de vendes nacionals com d'exportació.
  • ENISA. Préstecs participatius per al creixement empresarial.
  • ICF. Banca pública que ofereix finançament i inversió alternativa complementària (préstecs, préstecs participatius, avals i capital de risc).

En finalitzar les exposicions, podràs reunir-te virtualment amb els ponents de les diferents entitats (màxim 2 sol·licituds d’entrevista) i, addicionalment, amb el servei d'assessorament financer d’ACCIÓ, enviant un correu-e a merceclara@gencat.cat. Ens posarem en contacte amb tu i et facilitarem els enllaços a les teves reunions virtuals.

Finançament
Tots els sectors

Donar a conèixer les diverses fonts de finançament, tant per fer front a les necessitats actuals de circulant com per finançar projectes empresarials a més llarg termini.

Una pime amb tensions de tresoreria o amb projectes empresarials a finançar (innovació, accés a nous mercats, inversions a l’exterior, etc.)

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació dels 5 instruments de finançament

FINANZAREL. Plataforma de descompte de factures (invoice trading).
ECROWD. Plataforma de finançament col·lectiu de préstec (crowdlending) per a projectes d’energies renovables o d’estalvi energètic.
CESCE. Assegurances de crèdit i finançament no bancari tant de vendes nacionals com d'exportació.
ENISA. Préstecs participatius per al creixement empresarial.
ICF. Banca pública que ofereix finançament i inversió alternativa complementària (préstecs, préstecs participatius, avals i capital de risc).

10.15 h

Torn obert de preguntes via xat (també es podran fer durant les presentacions).

10.30 h

Inici de les reunions individuals virtuals amb els proveïdors sol·licitats i amb el Servei Assessorament Financer d’ACCIÓ.

Organitza

Més informació