ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

28 i 29 de maig del 2020

Variable (veure nota)

Sessió cancel·lada

Et convidem a la setena edició de la conferència EU-Startups Summit, que enguany tindrà lloc a Barcelona els dies 28 i 29 de maig. L’esdeveniment mostra una selecció de les millors startups europees i esdevé un punt de trobada on aprendre i compartir coneixement amb els millors emprenedors dels nostres temps.

En aquesta edició s'esperen més de 1.500 assistents entre fundadors de startups, experts tecnològics, venture capitals, corporacions, business angels i inversors d'arreu d'Europa. La conferència comptarà amb diferents workshops i una competició de pitch en la que quinze startups presentaran davant l’audiència i un jurat d’experts les seves tecnologies en tres minuts. Vols participar-hi? La startup guanyadora obtindrà un premi valorat en 75.000 €. El termini per presentar-se  acaba el 29 de febrer, pots inscriure't aquí.

A més, l’EU-Startups Summit és l’oportunitat ideal per connectar amb joves emprenedors i inversors d’arreu del món. Podràs assistir a les after-parties que se celebren al vespre per fer networking en un ambient més informal.

Alguns dels directors que ja s’han confirmat com a ponents són:

  • Vasco Pedro, fundador i CEO de Unbabel
  • Oscar Pierre, fundador i CEO de Glovo
  • Alexander Limpert, fundador i CEO de GuestReady's
  • Dustin Figge, fundador i CEO de Homelike's
  • James Jenkins-Yates, fundador i CEO de AirSorted's

Durant les properes setmanes s’aniran confirmant ponents addicionals que participaran tant a l’escenari principal com als diferents workshops. Estigues atent per no perdre’t les novetats!

Aquest esdeveniment està organitzat per EU-Startups.com, la publicació on-line líder sobre startups a Europa, que arriba a més de 150.000 fundadors de startups i inversors cada mes.

Startups i Emprenedoria / Finançament
Tots els sectors

Aprendre dels emprenedors europeus més exitosos de la nostra època i oferir un espai de contacte i networking per a emprenedors i inversors que aspirin a construir companyies tecnològiques internacionals.

Una startup tecnològica, un inversor, un business angel, un venture capital o una corporació.

  • Fundadors de startups: 169 €
  • Inversors: 350 €
  • Corporacions o proveïdors: 450 €

*Pots obtenir un 30% de descompte utilitzant el codi STARTUPCAT abans del 10 de març.

Organitza

Col·labora

Més informació


Av. Diagonal, 661
08028 Barcelona