null
3 i 4 de juny del 2020
800€ (*)
Ets un celler català i vols donar a conèixer els teus vins al Japó?
Participa a la celebració d’esdeveniments de tast amb importadors, distribuïdors, botigues de vins, canal horeca, sommeliers i altres professionals. Allà podràs establir relacions comercials entre cellers catalans i importadors i distribuïdors del món del vi.
El Japó és un dels principals mercats d’importació de vins i espumosos del món. Espanya suposa l’11% de les importacions de vi al país. Gràcies a l’acord de Partenariat Econòmic (EPA) entre la Unió Europea i el Japó, des de l’1 de febrer de 2019 els aranzels per aquests productes s’han reduït a 0.
Tot i ser un mercat exigent i competitiu, els vins espanyols son bastant coneguts gràcies als xefs i als restaurants espanyols del país.
Hi ha oportunitats pels cellers que tinguin productes de qualitat, amb etiquetatge diferenciat, una gamma de productes variada (tant en qualitat com en preu) i especialment per aquells que comercialitzin productes ecològics o baixos en sulfits.
Estar en contacte amb potencials clients.
Un celler català interessat en exportar el seu vi al Japó.
(*) Els cellers participants poden accedir a l’ajut a la promoció de productes vinícoles en tercers països. Aquest ajut subvenciona aproximadament el 50% de les despeses (vols, hotels, dietes, costos d’inscripció, altres despeses relacionades, etc).
El cost d'inscripció son 800€, a posteriori es facturaran també altres despeses associades a l'esdeveniment (lloguer de sala, material, catàlegs, intèrprets, etc) que té un cost aproximat de 1700€.