ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 5 de juny del 2020

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió virtual, aprendràs a construir una primera guia de pensament per valorar els impactes de la situació actual. Ho faràs a través de sis afectacions que suposen un nou escenari amb noves oportunitats i amenaces, amb implicacions importants en la forma que tenim de fer negocis i en els mateixos models de negoci.

El ponent serà Antoni Flores, CEO de Loop-CN.

Podem assegurar que la Covid-19 és un autèntic 'cigne negre' al qual ens enfrontem des del desconeixement. Aquesta pandèmia ens ha dut noves afectacions en allò que representa la nostra vida, accelerant aquelles tendències que ja havien estat identificades, generant noves dinàmiques i creant nous hàbits de socials i de consum. En aquesta turbulència en què estem vivint i encara sense visualitzar del tot l'impacte que tindrà tant en les nostres vides com en l'economia.

Participa en aquesta sessió per conèixer com la crisi actual obre nous escenaris, tant en l'àmbit de sectors industrials, de serveis, retail i gran consum.

Aquest seminari és el primer del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers.

Clústers
Tots els sectors

Conèixer l'impacte de la Covid-19 en els models de negoci i com fer-hi front.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

Més informació